Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αφοί Καρτάλη

H εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1992 από τους αδερφούς Καρτάλη και αποτελεί συνέχεια της ατομικής επιχείρησης που διατηρούσε ο πατέρας τους Πέτρος Καρτάλης από το 1971.

Σκοπός της εταιρείας είναι η παροχή υπηρεσιών πάνω στο αντικείμενο των χωματουργικών υπηρεσιών καθώς και η προμήθεια των υλικών που είναι απαραίτητα για την διαικπεραίωση των εργασιών αυτών.

Από την ίδρυση της εταιρείας μέχρι σήμερα οι αδερφοί Καρτάλη έχουν εμπλουτίσει τον εξοπλισμό της εταιρείας με όλα τα απαραίτητα μηχανήματα και έχουν πραγματοποιήσει με επιτυχία όλες τις εργασίες που έχουν αναλάβει, με κόστος προσιτό για τον πελάτη και άψογο αποτέλεσμα.

0 +
Χρόνια επιτυχίας

Συνέπεια

Επαγγελματισμός

Υψηλής Ποιότητας
Υλικά & Εργαλεία

Ευρωπαϊκά Πρότυπα
Ποιότητας

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Το όραμα της επιχείρησης στηρίζεται πάνω σε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για κάθε εργασία. Ένα προσωπικό στοίχημα που στηρίζεται στην εμπειρία, στην εξειδίκευση αλλά και στην ασφάλεια. Τα υψηλής ποιότητας υλικά και εργαλεία μας διαθέτουν πιστοποίηση ISO, ενώ σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό, αλλά και τη συνέπεια που διέπουν το συνεργείο μας, μπορείτε να είστε σίγουροι πως κάθε εργασία θα έρθει εις πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.